Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Temprament & Boost

Temperament & Boost

              

               

 Rätt balans av energi och fokus krävs för att hästen ska fungera på topp. En stressad, nervös eller tittig häst som har svårt att varva ner kan lida av brist på viktiga mineraler och aminosyror. Serotonin är ett hormon som behövs för att återfå balans efter ett stresspåslag. Tryptofan, thiamin och magnesium är ämnen som krävs för den kroppsegna serotoninproduktionen. Brist på något av dessa ämnen kan resultera i en nervös, spänd eller tittig häst.                
               

 Tävlingshästar som vi vill ska prestera på topp är i behov av rätt energi som lätt kan tas upp av kroppen. En korrekt sammansatt olja som innehåller de rätta kombinationerna av MCT och CLA ger extra energin och boost vid rätt tillfälle. Energy olja och Booster är skonsamma mot kroppen och är ett utmärkt val för den tävlande individen.                

                

Hästar som svettas mycket vid träning eller under varma förhållanden förlorar en större andel elektrolyter. Elektrolyter är nödvändigt att ersätta efter träning för att kunna bibehålla rätt balans mellan vätska och elektrolyter i kroppen. Brist av elektrolyter ger en försämrad återhämtning och nedsatt prestation.